culinair genieten

Een dagje sauna en wellness kan niet zonder een gezonde en exquise keuken. Dat is dan ook het minste wat je mag verwachten! De bistro is doorlopend geopend en eten kan je bestellen vanaf 12u en tot 21u30.

ontbijt

Vroege vogels bieden we een uitgebreid ontbijt aan, zo kan je extra lang genieten van je bezoek aan de thermen of je arrangement. Je dagje starten met een ontbijt kan tot 11u. Reserveer dit op voorhand, ook als je speciale wensen hebt zoals bijvoorbeeld een glutenvrij dieet.

::: uitgebreid ontbijt : €14,90
::: ontbijt de luxe met bubbels : €19,90


wijntip

Op het Internationaal Congres voor de Aziatische Keuken werden de Oostenrijkse wijnen verkozen als beste combinatie met Chinese en Oosterse gerechten. Samen met het Oostenrijks Wijnhuis selecteerden wij deze toppers:

::: Wit ~ Kemetmer Ried Karl, Grüner Veltliner DAC Reserve 2013, Kamptal
::: Rood ~ Keringer Aviator, Blaufränkisch 2017, Burgenland

lunch & diner

We serveren je zowel kleine, uitgebreide als vegetarische gerechten. Onze koks werken trouwens enkel met verse en seizoensgebonden producten. Voel je niet geremd om ons aan te spreken als je een bepaalde aanpassing wenst zoals bij allergieën, wij maken er dan iets moois van want je maaltijd is essentieel om er een geslaagde dag van te maken.

De Oosterse weken

De Oosterse weken

Regelmatig verrast Katara’s keukenteam je met haar eigenwijze creaties. Deze maand zochten ze inspiratie voor heerlijke gerechten in het Oosten. Je vindt ook extra suggesties op onze krijtborden. Vraag onze obers voor meer info!

 

Kleine Kaart

(g) Japanse Rijstnoedelsoep met rijstnoedels, kip, shiitake, paksoy, sojascheuten en wortel
(g) Bahn Xeo Vietnamese omelet gevuld met krab en koriander, geserveerd met zoetzure groenten
Oosters Trio Japanse soep, gestoomde dimsums, gefrituurde dimsums met wakame en sojasaus
Geroosterd Broodje ciabatta met pastrami, perenstroop, veenbessenketchup en een oosters slaatje

 

Salades

(g) (v) Frisse Komkommersalade labneh (uitgelekte yoghurt) met appel, komkommerlinten, asperges, jonge sla en yoghurtdressing
(g) Sushi Bowl rijst met warmgerookte zalm, tonijn, avocado, komkommer, tomaat, wasabi, soja en zeewier
(g) Komkommer-Zalm-Salade met gravad lax, dille, appel, komkommerlinten, aspergepunten, jonge sla en yoghurtdressing
(g) Thaïse Kalkoensalade lauwwarm met komkommer, chili, munt, gember, koriander, ananas en pindadressing
(g) Chinese Salade lauwwarme salade met pulled pork, opgelegde groenten, Chinese kool en quinoa
(g) Salade Katara onze klassieker met kip, scampi’s, ananas, gember en honingmosterdvinaigrette

 

Burger van de Maand

Indonesische Burger met pulled pork, opgelegde groenten-kool-salade, ketjap manis en zoete aardappelfrietjes

 

Noedels

(v) Veggie Pasta met massamancurry en gewokte groenten: paksoy, shiitake, sojascheuten en wortel
Sepiapasta met Steak op teppanyaki gebakken steakreepjes, sepiapasta, curry, oosterse groenten en asperges
Sepiapasta met Eend op teppanyaki gebakken eend, sepiapasta, curry, oosterse groenten en asperges

 

Fusion uit Oma’s Keuken

(v) Quinoabowl op Chinese wijze met krokant gebakken quinoa, wontons, ei en wokgroenten
Tempura van Scampi geserveerd met mango, opgelegde groenten-kool-salade, zoetzure saus en wilde rijst
(g) Japans Gelakte Zalm met crumble van sesam, pastinaakcrème, romanesco, asperges, wasabi en zoete aardappelfrietjes
(g) Seaside Massaman curry stoofpotje van kabeljauw, sint-jacobsvruchten en groenten geserveerd met rijst
(g) Kippenspiesjes met Pindasaus gebakken op teppanyaki met gewokte oosterse groenten en wilde rijst

 

(v) vegetarisch (g) glutenvrij