arrangementen & rituelen

OPGELET ::: WOENSDAG IS BADPAKDAG

Ben je op zoek naar een ontspannend cadeau of wil je je eens lekker laten verwennen? Kies dan uit ons aanbod aan eendaagse of meerdaagse verwendagen en rituelen wat jou best past: van pure ontspanning over een romantisch duet tot een volledige VIP-behandeling!

Thermen Katara is een oase van rust en ontspanning en daarom is reservatie steeds verplicht. Gebruik van thermenfaciliteiten gebeurt naakt behalve op woensdag.

lunch forfait

lunch forfait

Als je arrangement een lunch bevat dan kan je vrij kiezen uit onze uitgebreide kaart voor een waarde van 15 euro. Kies je liever een duurder gerecht dan verrekenen we het verschil op het einde van je dag.

Beste saunafan

We zijn opnieuw geopend op 1 juli. Door de coronamaatregelen is reservatie verplicht, klik op onderstaande knop om te reserveren en lees aandachtig de maatregelen opdat iedereen languit en veilig kan genieten en ontspannen. Welkom!

 

reserveren & informatie

 


VIER VALENTIJN

met 4 romantische arrangementen voor 2

Wil je iemand echt eens verrassen dan kan dat met een fantastische cadeaubon op maat met daarop 1 van onze 4 romantische arrangementen. Maar je kan evenzogoed kiezen uit saunatoegang, massages, gelaats- & lichaamsverzorgingen en kijk hoe ontspanning dagenlang nazindert. Bestel vandaag nog onze cadeaubon, online en vanuit je luie zetel! 

meteen bestellen


eendaagse arrangementen

 

 

tweedaagse arrangementen

 

 

rituelen