afslanken & zuivering

Ontdek vandaag nog FormoStar. Maak meteen een afspraak, dan nemen wij de tijd om samen met jou uit te zoeken wat je doelstellingen zijn en welke behandeling jou op het lijf gegoten zit.


Afslanken doe je best pro-actief door onder meer regelmatig je lichaam en huid te zuiveren. Wij gaan uit van een totaalaanpak en doen dat heel persoonlijk. Indien nodig werken we dan ook ook samen met jouw arts of diëtist en geven we voedingsbegeleiding. Spreek ons hierover aan dan werken we een behandeling uit op maat van jouw lichaam.

FormoStar is onze beproefde methode voor zuivering, vetverbranding en drainage van het lichaam met direct merk- & meetbaar resultaat. Bovendien heeft de infraroodbehandeling FormoStar een bijzonder heilzame werking bij spierpijn, reuma en vermoeidheid.

genieten zonder saunatoegang

genieten zonder saunatoegang

Van afslankbehandelingen, massages en beautyverzorgingen kan je in ons beautycenter trouwens genieten zonder saunatoegang, reservatie is wel aangewezen.

Beste saunafan

We zijn opnieuw geopend op 1 juli. Door de coronamaatregelen is reservatie verplicht, klik op onderstaande knop om te reserveren en lees aandachtig de maatregelen opdat iedereen languit en veilig kan genieten en ontspannen. Welkom!

 

reserveren & informatie

 


lekker in je lijf zitten

20 euro korting bij FormoStar

Al sinds onze opening hielpen we ontelbare mannen en vrouwen met onze infraroodpakking om zich beter in hun vel te voelen. FormoStar is zuiverend, heilzaam bij spierpijn en reuma, verkwikkend bij vermoeidheid en boven alles ook een ideale methode om vet te verbranden. Dag wintervet en zeker nu je 20 euro korting krijgt op je eerste behandeling!

>> download & print jouw kortingsbon