culinair genieten

Een dagje sauna en wellness kan niet zonder een gezonde en exquise keuken. Dat is dan ook het minste wat je mag verwachten! De bistro is doorlopend geopend en eten kan je bestellen vanaf 12u en tot 21u30.

ontbijt

Vroege vogels bieden we een uitgebreid ontbijt aan, zo kan je extra lang genieten van je bezoek aan de thermen of je arrangement. Je dagje starten met een ontbijt kan tot 11u. Reserveer dit op voorhand, ook als je speciale wensen hebt zoals bijvoorbeeld een glutenvrij dieet.

::: uitgebreid ontbijt : €14,90
::: ontbijt de luxe met bubbels : €19,90

 

lunch & diner

We serveren je zowel kleine, uitgebreide als vegetarische gerechten. Onze koks werken trouwens enkel met verse en seizoensgebonden producten. Voel je niet geremd om ons aan te spreken als je een bepaalde aanpassing wenst zoals bij allergieën, wij maken er dan iets moois van want je maaltijd is essentieel om er een geslaagde dag van te maken.

Take a Holiday Break - part one

Take a Holiday Break - part one

Elke maand verrast Katara’s keukenteam je met nieuwe eigenwijze creaties. Met de vakantie voor de deur laat ze jou kiezen uit verschillende vakantiegerechten om al helemaal in de sfeer te komen. Je vindt ook dagsuggesties op onze krijtborden. Vraag onze obers voor meer info

 

Maaltijdsoep

(v) (g) Zuiderse Tomatensoep ::: met mozzarellaknikkers, basilicumolie en grissini

 

Kleine Kaart

(v) (g) Griekse Bruschetta ::: belegd met vijgen, feta, granaatappel en rucola
(v) (g) Toast Champignons ::: champignonvariëteiten met zachte kruidenkaas en tuinkruiden op getoaste bruschetta, geserveerd met slaatje
Platbrood ::: met gerookte zalm, aspergetips, venkel en roma-tomaat en Griekse kruidenyoghurt
Mexicaanse Wrap ::: met chili con carne, mais en zure room geserveerd met slaatje

 

Salades

(g) Gegrilde Spaanse Salade ::: lauwwarme salade met boontjes, geitenkaasvlokken, spekjes, zoete puntpaprika en little gem
(g) Sardientjessalade ::: Bretoense sardines a la plancha met aardappel-venkel-salade en kruidenolie
(g) Salade Cœur de Bœuf ::: salade met grijze garnalen, coeur de boeuf, avocado, little gem, bimi en yoghurt-dille-saus
(g) Salade Katara ::: met pulled chicken, scampi’s, duo van boontjes, zoete puntpakrika, eitjes en harissadip

 

Burger van de Maand

(v) Athena Burger ::: veggie met gebakken feta, auberginekaviaar, tomaat-komkommersalade en rozemarijnaardappeltjes
Griekse Lamsburger ::: met fetakruimels, auberginekaviaar, tomaat-komkommersalade en rozemarijnaardappeltjes

 

Pasta della Mamma

(v) Ravioli Ricotta Spinaci ::: ravioli’s gevuld met ricotta en jonge spinazie, geserveerd met zachte tomatensaus en gegrilde groenten
Penne Chilli con Carne ::: pasta met bruine bonen, mais en pittig rundsgehakt

 

Fusion uit Oma’s Keuken

Kibbeling van Kabeljauw ::: geserveerd met home made tartaar, rozemarijnaardappel en fris slaatje
(g) Noorse Zalmfilet op Zoutsteen ::: geserveerd met seizoensgroenten, pastinaakpuree en groentechips
(g) Aziatische Chili ::: zoetzuur stoofpotje met pulled chicken, scampi’s, room, pittige chili, mango, ananas en rijst
(g) Braziliaans Geroosterde Steak ::: met cajunkruiden, salsadip, rozemarijnaardappeltjes en vers slaatje
Lamsnavarin ::: ragoût van Ierse lamsvlees met seizoensgroenten en rijst

 

(v) vegetarisch (g) glutenvrij