sauna & thermen

OPGELET ::: WOENSDAG IS BADPAKDAG

Met niet minder dan 10.000 m² saunaplezier is er voor ieder wat wils en ruimte voor jezelf. Maak een heuse reis door de wereld van sauna & wellness: het romeins voetenbad, de oosterse relaxatieruimte, de arabische & panoramasauna, de marokkaanse scrub- & verzorgingsruimte, het turkse stoombad, de finse opgietsauna, de japanse sauna en de infraroodsauna.

Droom weg in onze bijzonder veelzijdige wellnessperiferie van jacuzzi's, neveldouches en veel meer. In een van de grootste saunatuinen van het land vind je meer dan voldoende ligstoelen aan en rond het verwarmde zwembad met bubbelbanken, waterval en waterstraat. 

Voor je bezoek aan de thermen en sauna’s bieden we je verschillende toegangsmogelijkheden: een volledige dag onbeperkt en uitgebreid genieten of de avondtoegang met gebruik van sauna en badhuis en voldoende tijd om een opgietsessie mee te pikken. Saunafans zullen zeker genieten van onze voordelige beurtenkaarten en abonnementen.

reservatie?

reservatie?

Iedereen vanaf 8 jaar is welkom bij Thermen Katara. Voor saunatoegang hoef je niet te reserveren, enkel als je je dagje wil starten met een ontbijt of je dagje uitbreiden met een massage of verzorging is reservatie nodig.

opgiet- & scrubsessies

opgiet- & scrubsessies

Je kan elke dag genieten van heerlijk geurende opgietsessies in de Thaise en de Finse sauna en van de zalige scrubsessies in de hamam. Héél warm aanbevolen, vraag ernaar bij je aankomst! 

BEKIJK DE OPGIETAGENDA

Beste saunafan

We zijn opnieuw geopend op 1 juli. Door de coronamaatregelen is reservatie verplicht, klik op onderstaande knop om te reserveren en lees aandachtig de maatregelen opdat iedereen languit en veilig kan genieten en ontspannen. Welkom!

 

reserveren & informatie

 


optimisme & ontspanning met onze

GOESTING-IS-HET-BESTE-MEDICIJN CADEAUBON

Beste fan van Katara,

Ontspanning is ons vak en relaxatie onze filosofie. Daarom kijken we ook nu volop met een positief gevoel vooruit. Tijdens deze weken zijn we al hard aan het werken aan ons jaarlijks onderhoud en zo creëren we opnieuw een nieuwe plek vol rust en ontspanning. Want Katara, dat is een huis vol optimisme en ontspanning. Daarom lanceren we nu onze goesting-is-het-beste-medicijn cadeaubon, voor jezelf of als geschenk voor iemand anders. Je kan een goesting-cadeaubon van 50 of 100 euro kopen. Voor de eerste 100 kopers doen we er zelfs nog een geschenk bovenop. Per bon van 50 euro een paar badslippers cadeau. De eerste 100 personen die een bon van 100 euro kopen, ontvangen er een gratis saunatoegang bovenop. Goesting, dat is het begin van een zonovergoten dag vol plezier, binnenkort weer!

Warme saunagroet,
Nancy, Indy & Geert

METEEN BESTELLEN


BEURTENKAARTENACTIE

met gratis beurten én gratis saunabag

Eéntje is gééntje! Daarom staan onze beurtenkaarten weer te popelen om je gelukkig te maken. Geniet van de gratis beurten. Bestellen kan meteen online of vraag ernaar aan de receptie, je kan er dan meteen gebruik van maken. Bij élke beurtenkaart krijg je er trouwens een supermooie saunabag gratis bovenop:

1 gratis toegang bij de 10-beurtenkaart
26,63 euro ipv 30,90 euro per beurt

2 gratis toegangen bij de 20-beurtenkaart
21,81 euro ipv 30,90 euro per beurt

4 gratis toegangen bij de 50-beurtenkaart
20,35 euro ipv 30,90 euro per beurt


saunatoegang

dagtoegang €30,90
dagtoegang (vanaf 8 t.e.m. 24 jaar) €24,00
avondtoegang (vanaf 18u, enkel op ma, di, woe & do, niet op feest- & vakantiedagen wel tijdens de vakantiemaanden juli en augustus) €22,90
deelname scrubsessie €4,90
huur badjas €5,90
huur handdoeken €5,00
aankoop slippers €5,90

 

 

beurtenkaarten

10-beurtenkaart €260,00
20-beurtenkaart €480,00
50-beurtenkaart €1.099,00
50-dagenpas €249,00
100-dagenpas €399,00

 

 

abonnement zilver

 

 

abonnement goud