vragen

Op deze pagina vind je alles terug wat je ooit wilde weten over Thermen Katara. Vergeet ook zeker niet om fan te worden op facebook en je in te schrijven op onze nieuwsbrief om steeds als eerste op de hoogte te zijn van onze opgietweekends, speciale acties en suggesties!

BELSELE? PARKEREN?

Belsele, een deelgemeente van Sint-Niklaas, ligt op slechts 20 minuten van Antwerpen en Gent en op 4 minuutjes van de afritten Hulst/Dendermonde en Waasmunster op de E17. Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur.

Ons adres: Nieuwe Baan 66, 9111 Belsele. Opgelet: veel gps-toestellen geven de Nieuwe Baan verkeerd of slechts gedeeltelijk weer (Katara is gesitueerd naast een viaduct). Neem daarvoor een kijkje op onze routebeschrijving:


OPENINGSUREN?

  • Alle dagen geopend van 10:00 tot 23:00
  • Op vrijdag en zaterdag tot 23:30
  • Woensdag is badpakdag
  • De keuken en bar zijn doorlopend geopend. Bestellingen voor de keuken kan je doorgeven tot 2 uur voor sluitingstijd.

NAAKT OF BADPAK?

Bezoek aan de sauna is elke dag naakt behalve op woensdag om mensen die wat schroom hebben toch de mogelijkheid te geven de deugden van sauna en wellness te ontdekken. Heren dragen dan bij voorkeur een korte zwembroek. Die dag is naakt niet toegelaten.


KINDEREN TOEGELATEN?

Iedereen vanaf 8 jaar is welkom in Thermen Katara. Sauna is heel gezond en ontspannend, ook voor kinderen. Wel vragen we de ouders om hun kinderen steeds onder toezicht te houden in baden en sauna’s en erop toe te zien dat het stilte-aspect verbonden aan sauna wordt gerespecteerd. Bij saunagebruik is het aangewezen dat jonge kinderen onderaan in de sauna plaatsnemen. Verlaat ook tijdig de sauna met je kind en zorg voor voldoende pauze tussenin om af te koelen. Het warme zwembad of de jacuzzi’s zijn niet geschikt om tussendoor af te koelen, integendeel.


RESERVEREN?

Reservatie is niet verplicht voor gebruik aan de thermenfaciliteiten. Start je je dagje graag met een ontbijt of breid je je dagje graag uit met een arrangement, behandeling of verzorging, dan vragen we je telefonisch te reserveren op 03 / 773 24 00.


BADLINNEN & SLIPPERS?

Voor een saunabezoek heb je nodig: 2 grote handdoeken, een badjas en slippers. In de relaxruimte, beauty en bistro is het dragen van eenbadjas altijd verplicht. Badjas en handdoeken mag je zelf meebrengen of kan je bij ons huren. Slippers zijn verplicht en mag je zelf meebrengen of bij ons kopen.


PRIJZEN & BETALEN?

Je kan bij Thermen Katara cash betalen of met Bancontact, Visa,Maestro en Mastercard. Je vindt ons volledige aanbod terug in onze pdf-brochure waarin je alle prijzen overzichtelijk opgelijst ziet.


SAUNA-AANBOD & ARRANGEMENTEN

Thermen Katara is een van de grootste sauna’s van het land. Net door ons grote aanbod binnen- en buitensauna’s en ruime tuin garanderen wij een zalige rust. Onze thermen, sauna’s, wellnesstuin, relaxruimtes en zwembaden zijn er om je hoofd leeg te maken, je lichaam te ontspannen en volledig weg te dromen. Wil je je dagje uitbreiden met een ervaring om nooit meer te vergeten, ontdek dan onze arrangementen die saunatoegang combineren met heerlijke verzorgingen, massages en eventueel een ontbijt, lunch of diner.


MASSAGE & VERZORGINGEN

Sauna en wellness is een totaalervaring. Naast diverse sauna's, baden, opgietsessies en bistro bieden we een heel rijk aanbod aan vanmassages uit de hele wereld over relaxerende en zuiverende gelaats- & lichaamsverzorgingen tot detox- & afslankende behandelingen. De rijkdom van een sauna zit in de ervaren handen van haar wellnessteam. Wat dat betreft kan en mag je bij ons op twee oren slapen. Discretie, hygiëne en rust worden te allen tijde bewaard. Aarzel nooit om een vraag te stellen, wij zijn één en al oor.


ONTBIJT, LUNCH & DINER

Uiteraard kan je bij Thermen Katara ook culinair genieten. Onze keuken is doorlopend geopend en bestellingen kunnen zeker tot 2 uur voor sluitingstijd worden doorgegeven. De bar is tot sluitingstijd geopend. Reserveren hiervoor is niet nodig, enkel voor een ontbijt is reservatie op 03 / 773 24 00 aangeraden. We werken met dagverse en gezonde producten en je vindt in onze uitgebreide menukaart ook telkens nieuwe suggesties.


CADEAUBONNEN?

Een dagje Katara is een heerlijk cadeau om te geven én om te krijgen. Je kan het volledige aanbod selecteren of kiezen voor een vrij te besteden bedrag, wij sturen de mooie cadeaubon dan per post naar je op. Da’s lekker makkelijk.


HUISREGELS

Om de rust en hygiëne, beide zo belangrijk voor een sauna, te bewaren, vragen we onze klanten om zich aan enkele regels te houden, dat maakt de beleving van een dagje Katara enkel maar leuker voor iederen.